CZ_NPEU

Slavíme 10 let!

ENP (dříve ČNP, SNaP) slaví krásné jubileum. Ano, již 10 let někteří z našich členů vyplňují dotazníky a za to jim patří obrovské poděkování.  

V roce 2012, kdy byl ČNP založen, jste si mohli koupit nový iPhone 4S, ten rok jsme také získali medaile na MS v hokeji, Češi byli třetí, Slováci druzí… Za těch 10 let se nám společně podařilo zrealizovat 14 093 projektů, 9 milionů dotazníků! ČNP se postupně rozrůstal i za hranice ČR, bylo nutné se tedy přejmenovat, založili jsme tak European National Panels, které zastřešují další národní panely.

Máme skvělé panelisty, od začátku ze svých odměn věnovali 3 651 040 Kč na charity. A to jen v ČR! Díky našim členům jsme mohli za těch 10 let spolupracovat na výcviku 10 pejsků ve společností Pomocné tlapky, všichni již pár let aktivně pomáhají svým novým páníčkům. Taktéž pomohli dětským pacientům v Nemocnici Bulovka, ulehčili odcházení s charitou Cesta domů, přispěli svým dílem i do Unicef a na Slovensku i do Dobrého anjela. V neposlední řadě ukázali obrovskou solidaritu ohledně situace na Ukrajině, společně s mateřskými firmami jsme přispěli 1 mil Kč! Rádi bychom alespoň symbolicky odměnili ty nejaktivnější z nich, vybraným výhercům jsme odeslali praktický cestovní termo hrnek z nerezové oceli.

Odměny jsme rozdělili do těchto kategorií:

  • Nejvíce vyplněných dotazníků

  • Nejvíce narekrutovaných členů

  • Nejštědřejší dárci

Rok 2022 je pro nás klíčový. Chceme se více zaměřit na komunikaci směrem k členům naší online komunity. Představit jim postupně náš tým lidí, který se stará o to, aby vše běželo hladce. Ukazovat jim co nejvíce výsledků výzkumů, na kterých se podílejí (někdy to se svolením klienta je možné).

Kromě toho pracujeme na zásadních změnách v našich systémech a na zcela nové webové aplikaci, kterou již brzy spustíme v Polsku a následně ve všech ostatních zemích. 

Ke konci roku se k naší ENP rodině připojí další země – Rumunsko. 

Plánů je hodně, chuť a energie také, tak si už do nového desetiletí přejeme jen více klientů, projektů a aktivních respondentů.